Ispanya Vizesi

Vize .ws sitesinin ana menüsünü doğru olarak görüntüleyebilmeniz için, Adobe Flash player uygulamasını güncellemeniz gerekiyor. Lütfen tıklayınız.

Get Adobe Flash player


Ispanya vizesi

İSPANYA ViZESi İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- En az 6 ay geçerli pasaport ve pasaportun ilk 4 ve son sayfalarının fotokopisi
2- 5/5 ebatlarında arka fonu beyaz iki adet vesikalık resim
3- Eksiksiz ve okunaklı bir şekilde doldurulmuş başvuru formu (danışmanlarımız tarafindan doldurulur.)
4- Mezun olduğunuz son okul /üniversite diploması veya okul/üniversite ögrenci kimlik karti/belgesi ve fotokopileri
5- Kayıt olduğunuz bir kurs var ise bunun ön kayıt belgesi
6- Bugüne kadar alınmış eğitim sertifikalari ve herhangi bir dil yeterlilik sinavına girilmişse alınan neticeyi gösteren belge.
7- Ailenizin Maddi durum belgeleri
8- Eğer kendiniz veya ailenizden herhangi biri şirket sahibi ise; şirketinizle ilgili evraklar. (Ticaret odasi sicil kaydi, son vergi levhanız, imza sirküleri ve kuruluş gazetesi fotokopisi.)
9- Eğitim giderlerinize sponsor firma yada şahıs var ise durumunuzu açıklayan yazı, sponsora ait banka hesap cüzdanı, Ticaret odası sicil kaydı, son vergi levhası, imza sirküleri ve kuruluş gazetesi fotokopisi. (Sponsor, yakın akrabalarınıiza ait şirketler, çalıştığınız veya gelecekte çalışacağınız şirketler olabilir.)
10- Çalışıyorsanız işyerinizden izin mektubu ve dönüşte aynı işyerinde çalışacaksanız referans mektubu, son 3 ayın maaş ve sigorta bilgileri, işe giriş bildirgesi.
11- Erkek öğrenciler için askerlik durum belgesi
12- Evli öğrenciler için evlilik cüzdan belgesi
13- Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu
14- İspanya'da bulunan 1. dereceden akrabalarınız var sa, o ülkedeki yasal durumlarını gösteren pasaportlarının ve iş/eğitim durumlarını gösteren belgelerin fotokopisi
15- Sabıka kaydı (İspanyolca ya da İngilizce tercümesi)
16- Vize ücreti 30–50 Euro'dur (Kurs süresine göre ücret değişir.)
17– 90 Günü aşan süreler için Ispanyolca, Ingilizce ya da Fransızca dillerinden birinde hazirlanmış bulaşıcı hastalığı olmadığı ve akli dengesinin yerinde olduğuna dair doktor raporu
18- Özel Sağlık Sigortası (yok sa şirketimiz tarafından ispanya seyahatiniz boyunca geçerli bir sigorta yaptırılabilir.)
19- Özgeçmişiniz

Başvuru ve İletişim Formu
 
www.Vize.ws - Tüm Hakları Saklıdır