çin vizesi

Vize .ws sitesinin ana menüsünü doğru olarak görüntüleyebilmeniz için, Adobe Flash player uygulamasını güncellemeniz gerekiyor. Lütfen tıklayınız.

Get Adobe Flash player


Çin vizesi, çin vizesi

ÇiN ViZESi İÇİN GEREKLi EVRAKLAR

BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK ÇiN ViZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, çin halk cumhuriyeti konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
- 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
- Son üç aylık bordro fotokopisi,
- Ticari seyahatleriniz için Çin 'de bulunan firmadan davetiye,
- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
- Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
- Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
- Pasaport,
- Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
- Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
- Kredi kartlarının fotokopisi,
- Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
- Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.


ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK ÇiN ViZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, ÇIN konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
- Ticari seyahatleriniz için ÇIN da bulunan firmadan davetiye,
- Kredi kartlarının fotokopisi,
- Pasaport,
- Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
- Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
- Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
- Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
- Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
- Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
- Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.


ÖĞRENCİ OLARAK ÇIN VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
- Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu çin vizesi nin fotokopisi,
- Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, Çin'e seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
- Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
- Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Çin Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
- Pasaport, çin vizesi (önceden var ise)
- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.


EMEKLİ OLARAK ÇIN ViZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Pasaport,
- Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
- Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
- ÇIN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
- Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
- Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.


EV HANIMI OLARAK ÇIN ViZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Eşinin geçerli veya eski ÇiN vizesi var ise fotokopisi,
- Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
- ÇIN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
- Pasaport,
- Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
- Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

DİKKAT önemli not :!
Yurtdışına seyahat yapanların, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir. Seyahat amacına uygun olmayan vize alan veya seyahat amacını kanıtlayamayan şahıslar, İlgili ülke sınır makamları tarafından ülkeye sokulmayabilir.

Başvuru ve İletişim Formu
 
www.Vize.ws - Tüm Hakları Saklıdır